The only way is Norway

Af en toe, moet je dromen najagen. Een reis naar het verre Noorden was er zo een. Na een covid-uitstel van een jaar, vlogen we eindelijk richting Tromsø. Eens iets helemaal anders dan je gewoon bent maakt het altijd dat beetje spannender. De storm bij aankomst in de luchthaven deed er ook geen goed aan. De noodzakelijke ferry was ook afgeschaft en dan ben je blij om even te kunnen terugvallen op hulp. Dankzij Sylvia van Amazing Nature Scandinavia snel een hotelkamer in de stad geboekt, en het programma van de reis aangepast. 

Het weer bleef de rest van de week minder goed dan je hoopt als je op vakantie vertrekt. Je wil altijd sneeuw in een sneeuwbestemming in de week voor jij er komt maar niet als jij er bent om rond te rijden. Gevolg: veel grijze dagen met lage bewolking, regen en amper vorst. De laatste dagen wel verse sneeuw. De klimaatopwarming laat zich hier dus ook duidelijk voelen. De walvissen kon je vroeger tot half maart in de baaien zien, nu zijn ze eind januari al weg. 

Fotografie bewijs was het een familiereis. Dus meer dan deze post zal er niet inzitten. Maar die momenten dat je dan even buiten kan spelen, geniet je er nog zo veel van. 

One thought on “The only way is Norway

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.