En we eindigen 2020

zoals we begonnen zijn: met zwammen! Deze krulhaarkelkzwam was de eerste post van 2020, hij staat er terug. Het was deze ochtend weer een klein feestje in mijn local patch. Weinig tot geen mensen (zeker waar ik achter kruip), lekker fris, paddenstoelen en een zon die aarzelend af en toe de boel magnifiek in vuur en vlam zette.

Hoewel 2020 voor mij ook een bizar jaar was, heb ik fotografisch niet veel te klagen gehad. De luxe van buiten te mogen komen hebben ze mij gelukkig niet afgepakt. Het vlak bij de deur kunnen concentreren op je fotografie is een luxe. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Dit resulteerde in, naar mijn gevoel, een vrij productief jaar. De “publicatiemap” op mijn harde schijf telt voor 2020 een 700 beelden, de lightroomcatalogus 12281. Hoewel niet alle beelden uit de map uiteindelijk het internet (op welk medium dan ook) gehaald hebben, kom ik in totaal toch aan 73 berichten op deze blog. Vlotjes boven het gemiddelde van 1 per week. Zotjes. Nooit gedacht dit soort aantallen te halen voor ik de pensioengerechtigde leeftijd behaald had. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *