NXT Generation

De typische voorjaarsbloeiers zijn ondertussen uitgebloeid en terug verdwenen, zeker na die lange droge en warme periode. De volgende generatie aan planten verschijnt. Na het vele vogel genot, terug tijd om de (Helios) macrolens eens vanonder het stof te halen en op te poetsen. 

Voor sommige planten kwam ik al (bijna) te laat. Het groot nagelkruid is al bijna uitgebloeid, ook de bramen laten stilaan de laatste bloembladeren vallen. Ook het kruiskruid had en heeft al betere tijden gekend. Terwijl ik dit schrijf komt de hemel momenteel neer in Mortsel, blij voor de natuur, het is meer dan nodig. Opnieuw zie ik dat alle soorten die ik gefotografeerd heb, tot één maand voor het “normaal” in bloei staan (dixit de vakliteratuur). Maar wat is er nu nog normaal? 

Dus daarom, geniet van de natuur. 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.