Losse flodders

Geen reeks deze keer, ook niet al te veel uitleg bij alles. Gewoon een reeks losse flodders van foto’s die allemaal komen van mijn local patch. Er was redelijk wat wind die voormiddag en, eerlijk is eerlijk, achteraf bekeken stonden de instellingen op mijn fototoestel ook net niet helemaal goed. Ik fotografeerde op verschillende plaatsen, met verschillende lichtomstandigheden. Ook liet de zon zich weer wel en dan weer niet zien. Enige excuus dat ik kan inroepen is dat ik niet genoeg tijd nam om elke keer rustig de instellingen te overlopen en overdenken. Eigen schuld. 

Wat u hier te zien krijgt: 

  • Wilde reseda (2 afbeeldingen)
  • Kropaar (grassoort)
  • Gele rolklaver
  • Meidoorn, uitgebloeid en stilaan vruchtvorming.
  • Bramensprinkhaan
  • Vergeet-mij-nietje
  • Fraaie schijnbok (2 afbeeldingen) op zandwolfsmelk (3 afbeeldingen)
  • De vliegen zijn … strontvliegen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.