Review 2019 pt 2.

Wanneer je een hut / excursie boekt, weet je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het goed zal zijn. Je hoopt op super (en soms is dat ook), maar dan moet alles meezitten.

De momenten die mij toch het meest bijblijven zijn dan die toevallige ontmoetingen of waarnemingen. Zo zal de ontmoeting met elandmoeder en kalf lang blijven nazinderen, alleen heb je dan geen fototoestel bij. En heb je dat toevallig wel bij de hand dan kan magie ontstaan.

Het eerste moment is de ochtend uitstap in Sloveniƫ ?? . Klik op de foto voor het verhaal van toen.

Het tweede moment dat mij zal bijblijven waren de kraanvogels in Zweden ?? . Klik op de foto voor het verhaal van toen.

Zijn dit mijn beste foto’s? Daar laat ik anderen over oordelen en eigenlijk doet dat niet ter zake. Dit waren MIJN momenten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.