Vogels

Review 2019 pt 1.

Archief opruimen, nakijken op mogelijke “missers”. Eén van de dingen die op dat todo lijstje staat waar je zelden aan kan beginnen. En als ik er dan toch even tijd voor kan vrijmaken, kom ik vaak van een kale reis terug.

Een absoluut hoogtepunt in 2019 was de reis naar Zweden. 🇸🇪 Ons eerste familiale Scandinavische avontuur werd op vele vlakken een topper voor elk familielid. Groot en klein, fotograaf of niet, de Zweedse natuur heeft een plekje veroverd in ons zijn.

Voor mij persoonlijk was de ochtend bij de visarenden één van de beste. (Naast de beren, kraanvogels, wilde elanden, …). Dus vond ik het meer dan de moeite waard om deze map toch eens terug van naderbij te bekijken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *