DierenVogels

Wazig is het nieuwe scherp …

English version below.

… een boutade om maar te zeggen: een op het eerste zicht mislukte foto kan toch ook iets hebben. Ondanks mijn grote tevredenheid over de beelden die ik deze zomer kon maken op de dobberende boot, zaten er uiteraard ook erg veel beelden bij die vrij snel de prullenbak van voedsel voorzien.

Maar deze twee beelden had ik deze zomer toch maar even laten staan, “wie weet zie ik er later wel iets in”. Nu de tijd er minder is om zelf te gaan fotograferen, blader ik af en toe eens door de catalogus op zoek naar opportuniteiten zoals deze.

Nikon D7200, Tamron 150-600 G2 @280mm, ISO 400, f13, 1/15sec.
Nikon D7200, Tamron 150-600 G2 @280mm, ISO 400, f13, 1/15sec.
Blurred, the new way of sharp …

… a boutade to say: a photo that at first sight failed can also have something. Despite my great satisfaction with the images I was able to make this summer on the floating boat, there were of course also a lot of images that supplied the trash fairly quickly. But I had left these two images this summer, “who knows, maybe I’ll see something later”. Now that there is less time to start photographing myself, I occasionally browse through the catalog looking for opportunities such as this one.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *