Long exposure

Andrew Marr is one of the photographers I admire for his long exposure skills. It is wonderfull to see how he realises to capture the atmosphere in his images. On my recent holiday @ the Belgian coast, I used the basalt blocks from the breakwaters to practice my long exposure skills but honestly: I got a long way to go…

Ik hou erg veel van fotografie met lange sluitertijden, tegenwoordig erg “populair”. Andrew Marr bewonder ik om op deze manier de sfeer van een landschap mee te nemen in zijn foto’s en ze zo naar een hoger niveau te tillen. Tijdens mijn vakantie aan de Belgische kust, zag ik de kans mijn eigen skills te oefenen door de basalt blokken op het uiteinde van de golfbrekers te gebruiken als landschapselementen. Hoe dan ook, ik heb nog een lange weg te gaan.

[foogallery id=”2476″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *