2 thoughts on “Mezen – Paridae

  1. Echt knap, Hans. Moet stellen dat ik na het bekijken van je “Hans Capiau Photography” terug wat op mijn beide voeten terecht ben gekomen šŸ™‚ . Nu ja, ik vermoed dat bovenop de ervaring die je al hebt (bij mij is dat nu 3 jaar…) ook wel betere apparatuur ter beschikking hebt (bij mij is dat een Sony 400K van goed 300 euro)… maar dan nog: de liefde voor natuur, de intensiteit van (je) natuurbeleving druipt van je foto’s af. En dat geeft ze voor mij een extra glans. Ik had vorige week een beetje geluk met relatief goede foto’s van boomklever (in Den Brandt), die ik op mijn FB pagina postte (ik ga Natuurpunt Mortsel niet “misbruiken” šŸ™‚ ). Ook Bart Moons blijkt erg goede foto’s te maken. Maar die van u vind ik buiten categorie. Als abonnee op Landschap heb ik allicht ook meer het plezier van de fotografie leren (her)ontdekken… 45 jaar geleden (bij BJN) had ik een 800mm lens, maar die heb ik amper 5 jaar daarna van de hand gedaan… wegens gebrek aan tijd. Dank om me mee te laten genieten van je foto’s! Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *