Parijs-Roubaix II

Parijs – Roubaix is de koers van vallen, opstaan en weer vertrekken, lek rijden, erin slagen om terug aan te sluiten, nog eens lek rijden en dan het licht zien uitgaan. De achterstand wordt groter en groter, de moraal zakt in de schoenen en dan moet je nog 17 kasseistroken over vooraleer je kan gaan douchen.

Hier probeert Jürgen Roelandts terug te komen na een lekke band net voor het bos van Arenberg.

Deze Aqua & Sapone renner foeterde er lustig op los omdat we hem van kortbij fotografeerden als een van de laatste renners van het pak. Bleek dat hij lek achteraan was. Als u zijn naam kent? Ik heb zijn rugnummer niet kunnen fotograferen.

Ook deze Wouter Weylandt kende duidelijk zijn dosis pech vooraleer de koers eigenlijk echt begon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *