Parijs-Roubaix 2009 revisited

Even een opwarmer voor komende zondag. Er zijn andere en betere schrijvers ter wereld die de koers lyrisch kunnen beschrijven, dat laat ik dan ook aan hen. Feit is dat in een wedstrijd als de Ronde of Parijs-Roubaix de sterkste altijd wel komt bovendrijven.

Vorig jaar pakte “Tommeke” Boonen uit met een weergaloze raid die begon enkele meters verder dan onze laatste stopplaats in Mons-en-Pévèle; enkele minuten (in koersterminologie: een eeuwigheid) later volgt dan het peloton van de geklopten.

Deze zondag proberen we ons een plaats te veroveren in het bos van Wallers en hopen dan naar Gruson te kunnen doorsteken. Als Boonen en Cancellara nog eens een spurtje naar de wielerbaan willen trekken: van ons mogen ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *