Dicht bij huis

Ja, ik beken. Ik ben gezond jaloers op de fotografen die de tijd en budgetten hebben om naar het andere eind van de wereld te kunnen trekken en er de meest spectaculaire landschappen, fauna en flora kunnen waarnemen en vastleggen.

Grote dromen beginnen steeds op kleine plekken. En daar wil ik mij in de toekomst meer op toeleggen: mijn local patch. Deze juffer (weidebeekjuffer?) fotografeerde ik enkele km van mijn woonplaats.

De komend jaren wil ik nog meer dichter bij huis gaan fotograferen en er de grootsheid van kleine dingen ontdekken en laten zien. 

This entry was posted in Macrofotografie and tagged , , .

2 Comments

  1. Guido Rooseleer 4 november 2018 at 17:39 #

    Beste Hans, ik denk dat een ‘local patch’ ongelofelijk belangrijk is om je verder te ontwikkelen. Als ervaringsdeskundige met een klein natuurreservaatje vlakbij, merk ik alle dagen vooruitgang in mijn manier van fotograferen. Er is zoveel te beleven op een kleine oppervlakte en omdat je er met je neus op zit, zie je ook veel meer. Durf je ook vastpinnen op één onderwerp en er gedurende enkele dagen of weken, elk moment wanneer je tijd en zijn hebt, mee bezig zijn. Zo ontwikkel je je techniek stilaan tot in de perfectie! Veel succes en mijn felicitaties met je mooie nieuwe webstek. Er zitten al juweeltjes tussen de foto’s!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*